Vanaf juni 2021 bieden we een unieke glamping beleving aan in de boomgaard van Hotel Pluimpapaver. 4 glamping tenten bieden het comfort van een hotelkamer in combinatie met een buitenervaring.

Wat moet ik zelf voorzien voor de glamping?

Je persoonlijke spullen en je goed humeur. Heb je snel koud? Dan kan een extra paar sokken en trui een goed idee zijn. De glamping tenten zijn niet verwarmd.

Wat breng ik niet mee voor de glamping?

Bed- en badlinnen… hoef je niet mee te brengen. We vragen je ook je eigen douchegel, shampoo en handzeep thuis te laten. We voorzien gratis kwaliteitsvolle, lekker geurende en vooral ecologisch afbreekbare toiletartikelen. Samen hebben we een hart voor de natuur, toch?

Omwille van de brandveiligheid is het ook niet toegelaten kaarsen te branden in de tenten.
We zorgen voor sfeer & gezelligheid, that’s a promise!

Is er sanitair op de glamping?

Jawel. Er is een gedeelde badkamer met douche, toilet, wastafel en gratis ecologisch afbreekbare & lekker geurende shampoo, douchegel en handzeep.
Wees lief voor de natuur en laat je eigen doucheproducten thuis ;-)

Hoe groot is zo’n glamping tent?

Je verblijft in een Sibley 500 Protech tent van het Belgische Canvascamp. Deze tent heeft een diameter van 5m. en een nokhoogte in het middelpunt van 3m. Daardoor voelt de tent opvallend ruim. De Protech-optie maakt dat de onderste rand van de tent oprolbaar is, zodat de tent op warme dagen goed kan worden verlucht en toch veel privacy biedt. Door het muggengaas worden insecten buiten gehouden.