Glamping

Comfortabel kamperen middenin het Hageland

Wat is glamping?

Het woord glamping is een combinatie van ‘glamour’ en ‘camping’, glamoureus kamperen dus. Glamping staat voor comfortabel kamperen, met de luxe en het gemak van een hotelkamer. Denk aan opgemaakte bedden, zacht badlinnen, gratis toiletartikelen, sfeervolle inrichting… maar dan in de bijzondere setting van een boomgaard middenin het Hageland.

Wat is een glamping tent?

Je glamping tent in de Pluimpapaver Glamping heeft een diameter van 5 meter en is dus behoorlijk ruim. De tent is gemaakt van ademend, stevig canvas en is voorzien van een tweepersoonsbed, warme donsdekens met bedlinnen en extra fleecedekentjes, een zetelbed (voor 1 of 2 extra logees), elektriciteit met vrije stopcontacten (voor het laden van je gsm, fietsbatterij…), sfeerverlichting, priv√©terras met meubilair, een tafel en stoelen om comfortabel te eten.

Hoeveel kost glamping?

Bij Pluimpapaver Hotel & Glamping bieden wij al een nachtje in een glamping tent aan vanaf 119 euro/nacht, incl. ontbijt. In deze prijs zitten handdoeken, toiletartikelen, modern uitgeruste badkamer, elektriciteit.
Zie onze faq pagina voor meer info.

Waar staat de glamping?

Met de Pluimpapaver Glamping zetten wij in op kwaliteitsvol en duurzaam comfort, voor echte levensgenieters. Onze glamping tenten (met brandveilige keuring) staan in de fruitboomgaard van de Pluimpapaver Hotel, vlakbij het hotel waar je van alle services kunt genieten. Fietsknooppunt 7 en het De Merode wandelnetwerk liggen voor de (tent-)deur. Je fiets kan je trouwens veilig opbergen (en laden) in onze fietsenstalling.

Glamping & eten

Het ontbijt is altijd inbegrepen in de prijs van je verblijf. Je haalt je ontbijtbox af aan de keuken. Wij bieden 2 vrijblijvende diner opties aan:

  • dagmenu met streek- en seizoensproducten in het restaurant van het hotel
    • 3-gangen aan 32 euro p.p.
    • 4-gangen aan 42 euro p.p.
  • BBQ box incl. bereide groenten, lokaal vlees (of veggie), sausjes, servies, bestek. Je bakt zelf je (veggie) vlees op de meegeleverde BBQ
    • 29 euro per volwassene
    • 15 euro per kind (onder 12 jaar)
Ontdek onze tenten